Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] кадър 7/8 твРоден съм в България, но

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg кадър 7/8 твРоден съм в България, но
Коментари Харесай

Датски журналист, пострадал на протеста: България не е европейска, а африканска държава

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

кадър 7/8 тв

Роден съм в България, само че от кърмаче пребивавам в Дания. Мечтата ми беше да се върна в България и да опитам тук да пребивавам. Идвал съм си в родината, само че за месец, за ваканциите. Сега съм тук. Това разяснява в ефира на 7/8 тв датския публицист Александър, който на митинга в София е бил на косъм да пострада физически. 

Ако датчаните знаеха това, което аз знам, нямаше да одобряват България като европейска страна. Тя е доста надалеч. България е доста покрай някаква африканска страна с тази политика и корупция, уточни той.

Ако такива неща се случват в Дания, ръководството незабавно щеше да си подаде оставката. А тук нищо не се случва. Излязоха фотоси с пари, а той (Бойко Борисов) се държи като че ли нищо не е станало, върви и си открива автомагистрали. Лошото е, че Европа нищо не прави по въпроса, нищо не споделя. Мисля, че на европейските водачи им е мъчно да му вършат забележки, тъй като той с тях се държи доста добре, хвали ги и доста добре си играе играта, уточни журналистът. 

Европейските водачи би трябвало да се усетят, само че пък те си имат стопански ползи и до момента в който той ги хвали, те нищо няма да създадат, тъй че помощ няма да има, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР